Professzionális Web Fejlesztés
Magyar   |   English
Professzionális Web Fejlesztés

A jó honlap titkai

A kevés néha több

Mi tudjuk, hogy szabjuk az Ön és felhasználóinak igényeire a honlapját, hogy az meghozza a befektetett árat és energiát!

Cégünk teljesen egyedi és személyre szabott honlapokat készít, egyedi programozással a legújabb technológiai elvárásoknak megfelelően.

tovább

Részletfizetés

Honlapkészítés részletfizetéssel

Sokszor a felmerülő költségek miatt nem tudják a vállalkozások finanszírozni a fejlesztéseket, amik elengedhetetlenek a
későbbi növekedéshez, vagy a válságból való kilábaláshoz.

Egyedi részletfizetési megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy ne kelljen igényeikről lemondaniuk.

tovább

Szolgáltatások

Legfőbb kompetenciáink

 

Honlapkészítés

Az Internet manapság a legmeghatározóbb kommunikációs eszköz. A Mi feladatunk, hogy megteremtsük a lehetőséget Önnek az interneten való megjelenésre. Közel 10 éves tapasztalatunkkal, olyan honlapokat fejlesztünk, ami az egyedi fejlesztéseknek köszönhetően sikert arat a felhasználók körében. Amíg néhány évvel ezelőtt egy honlap tájékoztatott és információkkal látta el a felhasználót, napjainkban már teljes értékű kommunikációs eszközként szolgál. Egy honlap elkészítése alapos tervezést kíván, nem csak technikai téren, hanem a honlap feladatának és célközönségének meghatározásában is. Mi nem csak egy honlapot csinálunk, hanem kitaláljuk és megtervezünk a azt, hogy sikeres legyen az interneten való megjelenés. A honlapkészítésről bővebben itt olvashat.

Internet alapú szoftverek fejlesztése

Napjainkban a "felhő" technológia virágzik. Számos komplex rendszer készül Internet alapon, egy vagy több központi szerverrel. Vállaljuk teljes, komplex, egyedi rendszerek megtervezését és kivitelezését, akár mobil platformokkal összekapcsolva is.


Mobilalkalmazások fejlesztése

2010 óta foglalkozunk mobilalkalmazás fejlesztéssel iOS (iPhone, iPad) és Android vonalon. Ezeket a rendszereket könynedén össze tudjuk kapcsolni a saját fejlesztésű, komplex rendszereinkkel.

 

Online fizetési megoldások

Ahogy változik a világ változunk mi is és a szokásaink is. Napjainkban az Online fizetés már nem az ördögtől való. Segítünk, hogy bevétele származhasson közvetlenül az Internetről. Integráljuk honlapjába a Paypal, K&H (vagy az Ön által választott egyéb) online fizetési módot.


Domain és tárhely szolgáltatás

Internetes honlapok megjelentetéséhez egyedi azonosítóra, azaz valamilyen webcímre van szükség. A webcímek - azaz domain nevek. Regisztrátorként, a domain nevek bejegyzésében is segítségére tudunk lenni, de domaineket, csak az általunk fejlesztett oldalakhoz regisztrálunk. A weboldalak tárhelyéül és az e-mail ek üzemeltetéséhez saját szervert működtetünk.
Nem határozunk meg előre mennyiségi korlátokat, sem a tárhely, sem pedig az e-mailek tekintetében.


Online marketing

Nyilvánvaló, hogy sok cég illetve magánszemély el tudja készíteni jól weboldalát, de ez még korántsem elég a sikerhez. Manapság sok embernek illetve vállalkozásnak van jól kivitelezett, mégis sikertelen, célját el nem ért weboldala. Ennek oka legtöbb esetben az online marketing teljes hiánya, vagy egész egyszerűen a rossz marketing stratégia. A sok éves PR, marketing és webes tapasztalatokat felhasználva sokoldalúan, több marketing "fegyverrel" állunk hozzá weboldalának felfuttatásához. A keresőoptimalizálás mellett számos egyéb módon (közösségi marketing, gerilla marketing, reklámhadjáratok, email marketing stb) is azon leszünk, hogy weboldalát minél többen megtalálják és ebből minél több potenciális vásárló szülessen.


Arculattervezés

A cégek egyik legfőbb ismertető jele az egységes arculat. Fontos, hogy egy jelről, színről azonnal eszünkbe juthasson adott cég, termék vagy akár egy személy. Ezt az arculatot úgy kell megtervezni, hogy minden környezetbe integrálható legyen, továbbá, hogy az emberek számára könnyen megjegyezhetővé, felismerhetővé tegyük.


Keresőoptimalizálás

A weboldal programozásánál, fő szempont a keresőbarát kialakítás, ami feltétele a keresőkben való előnyös pozíciónak, ami hozzájárul az új látogatók megtalálásához, illetve a meglévő felhasználók megtartásához.

A weboldal elkészítése után, a weboldal folyamatos karbantartása, frissítései, a keresőoptimalizáláshoz szükséges teendők elvégzése, szintén a mi feladatunk. Az informatika, az internet folyamatosan fejlődik, változik, ehhez alkalmazkodni kell és a weboldalt is folyamatosan változtatni, fejleszteni kell.


Fotográfia

Már a kezdetek kezdetén találkoztunk a fotózás fontosságával. Az általunk készített honlapok fotóit saját fotósunk készítette el, hogy a weboldal a legmagasabb minőséget képviselje. Az egyre növekvő igények, minket is fejlődésre és tanulásra ösztönöznek. Professzionális technikával állunk rendelkezésére, legyen szó rendezvényfotózásról vagy egy portréról. Munkáinkat megtekintheti a referenciák között. Tekintse meg fotósunk online portfolióját: http://www.esemenyfoto.hu


Multimédia CD / DVD készítés

A multimédia lehet a siker kulcsa! Napjainkban sok médium képviselteti magát a közéletben, de csak egy olyan információhordozó létezik, melyben megtalálható az összes közvetítő közeg. Ez a multimédia CD és miniatürizált testvére, a névjegykártya CD. Egy lemezen hatalmas információ mennyiség tárolható, és ez a személyi számítógépek elterjedésének köszönhetően bárki számára megjeleníthető állókép, mozgókép, hang és szöveges formátumban is.


Névjegykártya CD készítés

A névjegykártyák üzleti életünk szerves részét képezik. Már ez a kis "papírfecni" is sokat elárul önmagunkról, és sokakban már ez alapján kialakul egy elsődleges kép a leendő ügyfélről. Keltsen mélyebb benyomást ügyfeleiben egy multimédiás névjegykártya CD segítségével! A névjegykártya CD egyesíti a hagyományos névjegykártyák méretéből adódó előnyöket és a multimédiás prezentációk hatalmas információmennyiségét. Kinézetét tekintve sem tér el nagyban papír rokonától, így bárki számára hasznos lehet.


CD gyártás

Legyen szó általunk elkészített multimédiás tartalomról, vagy kész, Ön által biztosított anyagról, mi biztosítjuk, hogy az megfelelő minőségben a megfelelő hordozóra kerüljön. Gyártunk CD/DVD/Névjegykártya CD-t kis és nagy tételben is, különféle nyomtatási eljárásokkal.


Reklámgrafika

Egy terméket reklám nélkül szinte lehetetlen eladni, értékesíteni. Erre már sokan rájöttek, így reklámja szinte mindennek van. Mitől lesz akkor eladható egy termék? Az ötletes, kreatív reklámoktól, melyek szoros összefüggésben állnak cége arculatával, honlapjával. Vállaljuk remklámgrafikák készítését nyomtatva, videón vagy Interneten, digitális formában.

 WEBDESIGNSTUDIO.HU  2022  ©opyright
web@webdesignstudio.hu